design the future in
view of tomorrow

Product development

Neem contact op

Industrieel ontwerp

Een goed ontworpen product leidt tot voortdurende merkbeleving. Een aansprekende vormgeving is een voorwaarde voor succes. Uitgangspunten voor de vormgeving zijn de merkwaarden van een onderneming,

Lees meer

Mechanisch Ontwerp

Als een mechanisch principe een cruciale rol speelt voor het functioneren begint hier het ontwikkelingsproces. Een goede oplossing is immers voorwaarde om verder te mogen gaan.

 

Wij ontwikkelen uw idee of productconcept eerst tot een Proof of Principal (POP) ook wel Proof of Concept (POC) of Minimal Viable Product (MVP) genoemd. Als dat goed wordt bevonden kan met het productontwikkelingsproces worden doorgegaan. Een POP toont het werkende mechanische principe. 

 

proof-of-concept-bergtoys-671-x-451-jpg

 

In het mechanisch ontwerp fase worden de belangrijkste patenteerbare innovaties geboren. Samen met een uniek Industrieel Ontwerp kan een New Category of Rule Breaker worden geboren.

Gebruikersinterface

Bij succesvolle marktintroducties draait het steeds meer om de totale beleving!

Producten zijn verbonden met digitale media. De gebruikersinterface speelt een belangrijke rol bij de gebruikerservaring. Een goede Grafische User Interface (GUI) is daarom essentieel. De totale uitstraling en de productbeleving sluiten dan aan op de gekozen marktstrategie en op de design language.

 

WeLL Design ontwikkelt flowcharts, interfaces en websites en werkt samen met software-ontwikkelaars. Zo realiseerden wij user interfaces voor medische apparatuur, fitnessapparaten en koffieautomaten.

 

De juiste GUI zorgt voor een prettige, vloeiende interactie tussen de gebruiker en het product, voorkomt foutief gebruik en past qua vormtaal bij de totale Corporate Identity. WeLL Design kan dit samen met de software-ontwikkelafdeling binnen uw bedrijf realiseren, of met een software-ontwikkelaar uit ons eigen netwerk.