500 keer MorgenWonen in 1 dag

VolkerWessels bouwt voor de 500ste keer binnen een dag een woning

In Dongen is de 500ste MorgenWonen woning in elkaar gezet. Deze energienotanul woning is zo bijzonder omdat die in minder dan één dag wordt geassembleerd.

Het concept van MorgenWonen is door WeLL Design bedacht en tot in detail ontworpen.

Het volledig nieuwe woningbouwconcept van VolkerWessels is twee jaar geleden door Dik Wessels geïntroduceerd.

Morgen Wonen - Woning gereed

Auto-industrie

Net als in de auto-industrie wordt er industrieel gewerkt. Door gebruik te maken van slimme uitwisselbare platformelementen kan er ongekend snel gebouwd worden. Elk platformelement wordt vooraf in de fabriek geproduceerd, onder ideale omstandigheden. Na vervoer naar de locatie worden de onderdelen eenvoudig in elkaar gezet. Dit garandeert een hoge kwaliteit, betrouwbare en snelle levering en beperkt hinder en bouwafval op de locatie tot het minimum.Voor de volledige afwerking en inrichting van de woning is slechts een paar extra dagen nodig. Zodra de sleutel in ontvangst wordt genomen kan dus al begonnen worden met de organisatie van de housewarming.

 Morgen Wonen - Woning interrieur

Slimme constructie

Zo snel als een woning in elkaar kan worden gezet, zo snel is die ook weer uit elkaar te halen. Dit maakt het zeer eenvoudig een volledige woning van de ene naar de ander locatie te verplaatsen. Zonder sloop en zonder gebruik van nieuwe bouwmaterialen.

 Morgen Wonen - Slimme constructie

MorgenWonen volledig afgewerkt

De woningen van MorgenWonen zijn zo compleet bij aflevering dat je meteen je eigen spullen kunt verhuizen. Aan alles is gedacht: de woning wordt opgeleverd inclusief stoffering, bekleding van de trappen en gesausde muren. Verder beschikt de woning over een compleet ingerichte badkamer en een luxe keuken met A-label vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en rvs afzuigkap.

Duurzaamheid

MorgenWonen is milieubewust en comfortabel wonen. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Geen cv-ketel maar een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. MorgenWonen maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen, de woningen hebben geen gasaansluiting. Het dak is aan de zuidzijde is bekleed met zonnepanelen waarmee eigen energie wordt opwekt. Op de Slimme Meter is af te lezen hoeveel energie van het net gebruikt wordt en hoeveel hieraan wordt terug geleverd. Dankzij deze maatregelen hebben bewoners die bewust met energie omgaan geen energiekosten meer.

Meer informatie
website