Dreumex – touch free zeepdispenser

Touch free dosing for Dreumex

Eén zeepdispenser geschikt voor elk type industrie, voor elke handverzorging, van heavy-duty gel tot pasta – dat vormde de uitdaging voor de ontwikkeling van de One2clean dispenser.

WeLLDesign heeft uitgebreide ervaring met dispensing systemen en ontwikkelde voor Dreumex het One2clean zeepdispenser concept.

De touch-free bediening levert optimale hygiëne. Samen met elektronica-ontwikkelaars is een energiezuinige aandrijving gerealiseerd. In nauw overleg met de matrijsmaker heeft WeLLDesign alle kunststof- en metaaldelen tot in detail in 3D CAD (SolidWorks) uitgewerkt.

Een infrarood sensor activeert de robuuste dispenser. De sensor is ongevoelig voor storende invloeden van buitenaf. De eenvoudig te monteren dispenser bezit een superkrachtige pomp en een speciale zuiger die geen residu achterlaat. Zeepcassettes verwisselen gaat vlot.

Met deze dispenser, en met het ruime bijbehorende zeep- en gel-assortiment, heeft Dreumex een unieke propositie in de markt van industriële handenreiniging en -verzorging.

  • slider
  • slider
  • slider