Dreumex – touch free zeepdispenser

Touch free dosing for Dreumex

1
Design brief

Eén zeepdispenser geschikt voor elk type industrie, voor elke handverzorging, van heavy-duty gel tot pasta – dat vormde de uitdaging voor de ontwikkeling van de One2clean dispenser.

2
Productontwikkeling

WeLLDesign heeft uitgebreide ervaring met dispensing systemen en ontwikkelde voor Dreumex het One2clean zeepdispenser concept.

De touch-free bediening levert optimale hygiëne. Samen met elektronica-ontwikkelaars is een energiezuinige aandrijving gerealiseerd. In nauw overleg met de matrijsmaker heeft WeLLDesign alle kunststof- en metaaldelen tot in detail in 3D CAD (SolidWorks) uitgewerkt.

3
In gebruik

Een infrarood sensor activeert de robuuste dispenser. De sensor is ongevoelig voor storende invloeden van buitenaf. De eenvoudig te monteren dispenser bezit een zeer krachtige pomp en een speciale zuiger die geen residu achterlaat. Zeepcassettes verwisselen gaat vlot.

4
Resultaat

Met deze dispenser, en met het ruime bijbehorende zeep- en gel-assortiment, heeft Dreumex een unieke propositie in de markt van industriële handenreiniging en -verzorging.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Bekijk video