Salto – XS Mini electronische toegangscontrole

Toekomstgericht design van toegangscontrole voor Salto

Voor een globale markt

Salto Systems vroeg WeLLDesign een nieuwe internationale vormgeving te ontwikkelen voor producten op basis van het nieuwe platform voor elektronische toegangscontrole.

user-centered design voor Salto Systems
Het user-centered design van de XS4 Mini heeft aan de basis vele uren van toewijding liggen aan het bestuderen van hoe gebruikers toegangscontrole in werkelijkheid gebruiken.

 

Strategisch design

Na een Strategisch Design sessie met het topmanagement op SALTO’s hoofdkantoor in de buurt van San Sebastian, ontwikkelde WeLLDesign SALTO’s nieuwe Design Language voor de mondiale markt.

Industrieel Ontwerpen
Na het houden van een strategisch design sessie met het topmanagement bij SALTO’s hoofdkantoor in de buurt van San Sebastian, ontwikkelde WeLL Design SALTO’s nieuwe Design Language gewijd aan een mondiale markt. De XS4 Mini is het eerste product voorzien van de nieuwe Design Identity.

De XS4 Mini is het eerste product van een reeks op basis van een platform voor elektronische toegangscontrole met de nieuwe Design Identity. XS4 Mini is klein, bescheiden van formaat en valt op met een modern LED-licht. Aan de buitenkant is de verandering ten opzichte van conventionele deurgrepen minimaal gebleven, maar aan de binnenkant is het een heel ander verhaal.

Elektronische toegangscontrole met de XS Mini Black

Elektronische toegangscontrole met de XS Mini white

 

User-centered design

User-centered Design was het uitgangspunt voor het industrieel ontwerp. Daarom is zorgvuldig het werkelijke gebruik van toegangscontrole geobserveerd. Als gevolg daarvan is de basis gelegd voor de vormgeving van de XS4 Mini. Daarom is het LED-licht toegepast om de deurstatus beter te zien.

De lezer van de XS4 Mini is strak en beschikbaar in twee kleuren. En om het nog makkelijker te maken, wordt de XS4 Mini met een ruime keuze aan functionele en stijlvolle deurkrukken geleverd.

Elektronische toegangscontrole
Na een strategic design sessie met het top management in het hoofdkantoor van SALTO, vlakbij San Sebastian, ontwikkelde WeLLDesign SALTO’s nieuwe designtaal, toegewijd aan een globale markt.
Salto electronic access control
User-centered Design was het uitgangspunt voor het industrieel ontwerp. Daarom is zorgvuldig het werkelijke gebruik van toegangscontrole geobserveerd.