Salto – XS Mini electronische toegangscontrole

Tomorrow's access control design for Salto

1
Voor een globale markt

Salto Systems vroeg WeLLDesign een nieuwe internationale vormgeving te ontwikkelen voor producten op basis van het nieuwe platform voor elektronische toegangscontrole.

user-centered design voor Salto Systems
The XS4 Mini’s user centered design has at its foundation countless hours dedicated to studying how users really use access control.

2
Strategisch Design

Na een Strategisch Design sessie met het topmanagement op SALTO’s hoofdkantoor in de buurt van San Sebastian, ontwikkelde WeLLDesign SALTO’s nieuwe Design Language voor de mondiale markt.

Industrieel Ontwerpen
Na het houden van een strategisch design sessie met het topmanagement bij SALTO’s hoofdkantoor in de buurt van San Sebastian, ontwikkelde WeLL Design SALTO’s nieuwe Design Language gewijd aan een mondiale markt. De XS4 Mini is het eerste product voorzien van de nieuwe Design Identity.

De XS4 Mini is het eerste product van een reeks op basis van een platform voor elektronische toegangscontrole met de nieuwe Design Identity. XS4 Mini is klein, bescheiden van formaat en valt op met een modern LED-licht.

Industriele vormgeving

XS4 Mini white

3
User-centered Design

User-centered Design was het uitgangspunt voor het industrieel ontwerp. Daarom is zorgvuldig het werkelijke gebruik van toegangscontrole geobserveerd. Als gevolg daarvan is de basis gelegd voor de vormgeving van de XS4 Mini. Daarom is het LED-licht toegepast om de deurstatus beter te zien.

De lezer van de XS4 Mini is strak en beschikbaar in twee kleuren. En om het nog makkelijker te maken, wordt de XS4 Mini met een ruime keuze aan functionele en stijlvolle deurkrukken geleverd.

Strategic Design for Salto Systems
After holding a strategic design session with the top management at SALTO’s headquarter near San Sebastian, WeLL Design developed SALTO’s new design language dedicated to a truly global market.
Salto electronic access control
User-centered Design was het uitgangspunt voor het industrieel ontwerp. Daarom is zorgvuldig het werkelijke gebruik van toegangscontrole geobserveerd.
Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin