Koffie

De eerste, voor op het aanrecht, freshbrew koffiemachine voor Jacobs Douwe Egbert

Fool en full proff

Als de koffieautomaat het niet doet is het bedrijf in rep en roer. Hoe de complexe fresh brew koffieautomaat zo te ontwikkelen dat hij fool en full proof is?!

De eerste – toen een rule breaker – table top fresh brew koffieautomaat, de VanNelle Esprit is door WeLLDesign compleet ontworpen en technisch ontwikkeld.

fresh brew koffieautomaat

 

Koffiekennis

WeLLDesign bedacht en ontwierp onderdelen besparende en snel werkende mengsystemen voor cappuccino; staat aan de wieg van de Senseo en ontwierp systemen voor Cafe Bar, het Britse Westomatic, Etna en voor Animo. De Capriolo voor Jacobs Douwe Egberts is al jaren zeer sterk vertegenwoordigd op Food Service locaties.

Design engineering, dispenser design, ideation

productontwerp, product design, doseren en dispensen

dosing & dispensing

 

Strategic design

Koffie heeft vele gezichten en de toestellen kunnen daarom op vele manieren worden vormgegeven. Van Weense romantiek via Braziliaanse passie tot Duitse zakelijkheid. Met Strategic Design zoeken we naar de vormtaal die bij uw merk en doelgroep past.

Strategic design, product design, packaging design

 

Cross-over innovatie

De kennis die WeLLDesign heeft opgedaan met de ontwikkeling van koffieautomaten zet zij ook in bij de ontwikkeling van doseer en dispenseer systemen voor droge producten (Cup-a-Soup), hoog viskeuze vloeistoffen zoals zeep (Dreumex), kit (PCCox) en andere koude en warme dranken ( o.a. Bevyz, SDS, Zengo) en medicijnen (Evalan).

Ervaring opgedaan in het ene marktsegment kunnen we toepassen in een ander marktsegment (cross over innovatie).