SDS – Sparkling Drink System

A viberation for SDS Sparkling Drink Systems

Single serve

SDS heeft begin 2014 WeLLDesign geselecteerd als voorkeursleverancier voor Design & Engineering van het SDS Sparkling Drink Systems. Dit baanbrekende innovatieve bedrijf ontwikkelde een revolutionair concept voor een single serve frisdrankensysteem, waarbij het gebruik van CO2 cilinders overbodig is.

 

Oneindige variatie

WeLLDesign ontwikkelde een gebruiks- en milieuvriendelijk single serve sparkling drink systeem met een oneindige variatie hoogwaardige en gezonde frisdranken. Hiermee verslaat SDS de combinatie COKE en KOERIG, die een gelijksoortig systeem aangekondigd hebben voor eind 2015.

WeLLDesign is er in geslaagd binnen een tijdsbestek van 5 maanden de eerste werkende prototypes op te leveren. De ontwikkeling omvatte zowel de capsule als ook het design en de engineering van diverse apparaten en toebehoren. Van een klein handig verloopstuk voor op een fles tot luxueuze vrijstaande machines.

Om te voldoen aan de korte doorlooptijd is er gebruik gemaakt van alle voor handen ontwikkelingsmethodieken, zoals FEM analyses, mold flow simulaties, fast prototyping en soft tooling.

 

Sourcing

Met ons vaste en efficiƫnte netwerk zijn alle mijlpalen binnen de gestelde deadlines bereikt. WeLLDesign heeft bovendien met succes de sourcing van de capsule fabrikant en loonafvuller verzorgt, welke door haar wereldwijde netwerk voor de nodige opschaling kan zorgen.

Capsules of SDS Sparkling Drink Systems
SDS Sparkling Drink Systems
De single serve sparkling drink systems in verschillende kleurencombinaties met een voor- en zijaanzicht