Huis van Beleg – Tourmalijn

Experiencing pure organic food

Design brief

Onno Knoppert, directeur van Huis van Beleg, startte met WeLLDesign en de HAS het project ‘Kill de Portieverpakking’. Doel: de kwaliteitsproducten van Huis van Beleg de uitstraling geven die bij ze past. Dit leidde tot een voedseldisplay voor Huis van Beleg.

Klantonderzoek
De huisstijl van Huis van Beleg vormde de basis voor het ontwerp van de Tourmalijn.

 

Het proces

Hard werken, snel schakelen, creativiteit, integrale aanpak: de ingrediënten voor de realisatie van een geheel nieuw versconcept – binnen drie maanden!

In een open innovatiesetting is gewerkt in Pressure Cooker sessies. Business, marketing, design en productie-experts werkten intensief samen. Er ontstond een complete oplossing, die concept realisatie, business case, intellectueel eigendom, marketing en communicatie meenam.

 

Het proces

Met de Tourmalijn voedseldisplay introduceert Huis van Beleg een ware versbeleving voor foodservice klanten: ze wanen zich in een delicatessenwinkel en krijgen vers gesneden vlees- en kaaswaren van de Tourmalista. De voordelen voor de klanten zijn maximaal: een uitgelezen assortiment, vakkundig opgeleid personeel en een compleet belevingsconcept

Huis van Beleg - Tourmalijn | voedseldisplay
Een voedseldisplay met een uitgelezen assortiment, vakkundig opgeleid personeel en een compleet belevingsconcept.