HR groep – Work A Way

An innovation on the move for HR groep

Design brief

De Work A Way is een outdoor office. Het is een idee van Maarten Langen, directeur van InfoStop. In nauwe samenwerking met InfoStop heeft WeLLDesign een buitenwerkplek ontworpen die ideaal is voor de werkende mens onderweg en die inspeelt op de behoeften van het Nieuwe Werken.

WorkaWay

 

Industrieel Design

Productontwikkeling van de nieuwe werkplek is verzorgd door WeLLDesign. De WorkaWay® is draaibaar, zodat de gebruiker nooit de zon in het scherm hoeft te hebben. Naast laptop of smartphone kan hij werken met een optioneel aanwezig scherm en toetsenbord. Optionele zonnepanelen zorgen voor elektriciteit. Ergonomisch onderzoek heeft vormen en maten naar voren gebracht zodat iedereen een ergonomische werkhouding kan hebben.

Straatmeubilair

 

Het product

Het kantoormeubel is geschikt voor allerlei locaties, zoals bedrijvenparken, parkeerplaatsen, campussen en OV-knooppunten als werkplek voor tussendoor – ter afwisseling, ter inspiratie of om andere flexwerkers te ontmoeten.

De WorkaWay® is het nieuwste product van de HR Groep op het gebied van straatmeubilair en werd voor het eerst getoond op de Dag van de Openbare Ruimte 2012 in Houten. Er is veel interesse van bedrijven en openbare instellingen.

Work A Way
De Work A Way op Jaarbeursplein
  • slider
  • slider
  • slider